Foredrag UDSOLGT

22. april 2020

Sjørring boldklubs støtteforening afholder foredrag med Peter Ingemann Kl. 19:30

 

Med efterhånden mange år i TV-branchen er Peter Ingemann en erfaren mand på skærmen, hvor han på en charmerende, ligefrem og jordnær facon formår at formidle underholdning med indhold. Han har rejst verden rundt med programserien ”Størst” – til april kommer han til Sjørring.

I slutningen af april 2020 lægger den folkekære TV-vært Peter Ingemann vejen forbi Sjørring Idræts- og Kulturcenter med sit foredrag ”Størst”. Her tager han publikum med på en fantastisk rejse igennem hele ”Størst”-programserien og giver dem et kig bag kulisserne på. Han fortæller nogle af hemmelighederne bag TV-succesen og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

TV2’s populære serie af rejseprogrammer har bragt Peter Ingemann og de mange seere
vidt omkring til verdens største og mest fascinerende steder og ting. ’Størst’ gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

En god publikumsoplevelse i vente
Peter Ingemann har ry for at underholde sit publikum med både spænding og humor. Uanset om det er på TV eller live er det personlige nærvær vigtigt for Peter Ingemann, der til stadighed insisterer på, at seere og publikum skal tages alvorligt. Det handler om at vise nuet og virkeligheden og ikke mindst formidle mødet mellem mennesker. Det er davheller ikke uden grund, at Peter Ingemann ved Billed-Bladets prestigefyldte TV-GULD prisfest er kåret af bladets læsere som ’Årets mandlige underholdningsvært’ både i 2016 og 2017. Og derfor er der lagt i kakkelovnen til en spændende og underholdende aften.

Peter Ingemann er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2001. Han blev efterfølgende ansat ved DR i Århus, hvor han var vært på populære programmer som ”Guld og grønne skove” og ”SOS – jeg har gjort det selv”. I 2004 blev han vært på programmet ”Hammerslag” og senere ”Nybyggerne”, ”Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed” og ”Den Store Bagedyst”. I 2013 skiftede han til TV2 for at blive vært på den succesrige programserie ”Størst”. Derudover debuterede han som forfatter i 2010 med selvbiografien ”Ingemanns land – Et familiedrama”.

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok